Вход в системата: Потребител: Парола:
0700 12 303 На цената на градски разговор
DENCKERMANN Полша www.denckermann.pl

DENCKERMANNDENCKERMANN е производител и дистрибутор на висококачествени автомобилни резервни части. Компанията е с голям опит в национални и международни продажби, което я прави надежден и сигурен партньор.
Повече от 10 години DENCKERMANN дистрибутира стоката си по цял свят. Европейският логистичен център се намира във Варшава. Мисията на компанията е да предлага по-висок клас продукти и услуги, за да се гарантира дългосрочно бизнес сътрудничество.
DENCKERMANN предлага на своите клиенти цялостни решения за автомобилния пазар. Широката продуктова гама включва филтри, водни помпи, спирачни компоненти (накладки, спирачни дискове, челюсти), компоненти по окачването, колесни лагери и амортисьори.
За да отговаря на очакванията на своите клиенти, DENCKERMANN непрекъснато разширява номенклатурата си и системно въвежда нови продуктови линии.
Филтри
Въздушните филтри на DENCKERMANN позволяват получаване на максимална производителност на двигателя и гаранция за правилната му работа. Филтрите са устойчиви на висока температура, влага и механично претоварване, причинено от високо налягане на въздуха. Висококачествен материал за сигурна и продължителна работа на вашия двигател.

Водни помпи
Водните помпи, предлагани от DENCKERMANN се отличават с отлично качество. Те са изработени от най-добрите материали, предоставяйки идеален воден поток при съобразено налягане. Производственият процес започва с проектиране и подбор на подходящи компоненти, с цел постигане на най-добро качество на продукта. Поради строгите изисквания за производство, помпите на DENCKERMANN са устойчиви на максимално натоварване при всякакви условия.

Спирачна система
Основната идея на DENCKERMANN в производството на спирачни системи е да гарантира най-високо ниво на сигурност на своите клиенти. Използва се висока технология на производство, което прави качеството на продуктите много високо.
DENCKERMANN притежава одобрения от ECE R-90 (Economic Sergiu Comissiona for Europe), като сертифицира дискове, накладки и челюсти като тестван и изпитан продукт, отговарящ на всички изисквания за сигурност.
Компанията работи с висок клас смеси и материали, по време на производствения процес. Спирачните системи имат най-добро качество и са повторно сертифицирани от производителя. В подбора и оценката на суровините, голямо внимание се обръща на безопасността – всички продукти са тествани за вредни вещества и емисии, които биха навредили върху здравето на хората и околната среда.

Окачване
Поради високото качество и технология на производство, окачването на DENCKERMANN се характеризира с отлична устойчивост. Всички продукти са правилно подбрани при производството, което прави това окачване безопасно и комфортно за шофиране. В комплекта на всеки артикул има болтове и шайби за директен монтаж.

Колесни лагери
Непрекъснатото усъвършенстване на технологията, позволя взимане на най-добри решения за производство на колесни лагери, работещи при трудни и натоварени условия.
Благодарение на специалните анализи и тестове, които DENCKERMANN прилага , Ние предлагаме доказани продукти на Вас - нашите клиенти.

Амортисьори
DENCKERMANN използва иновативни технологии при производството на амортисьори, което е главна причина за подобряване комфорта при шофиране и осигуряване на отлична дълготрайност. Буталният прът на амортисьора е покрит с хром, а външните елементи отговарят на изискванията за висока издръжливост при натоварване.
С амортисьорите на DENCKERMANN, вашият автомобил ще стъпва по пътя здраво и уверено.


Фирмени магазини

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 12 303