Вход в системата: Потребител: Парола:
0700 12 303 На цената на градски разговор
ОТНОСНО УСЛОЖНЕНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА И ВЪВЕДЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

ОТНОСНО УСЛОЖНЕНАТА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА И ВЪВЕДЕНОТО ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ

2020-03-18

Уважаеми клиенти,

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб, издаваме следната:

Заповед
за въвеждане на строги ограничителни мерки за достъп до търговските обекти на Фуго ООД считано от 14.03.2020г.

ОГРАНИЧАВАНЕТО НА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА COVID-19 Е НАША ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ И НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО. ВСЕКИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТГОВОРЕН КЪМ СЕБЕ СИ И КЪМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА.

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАТ ОТ ПОСЕЩЕНИЯ В ТЪРГОВСКИТЕ НИ ОБЕКТИ.


ПОРЪЧКИ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ПОДАВАТ ПО ТЕЛЕФОН, УЕБСАЙТ ИЛИ ИМЕЙЛ.

В търговските обекти се допуска само по един или двама клиенти на разстояние един от друг минимум 2 метра, за да се осигури безопасно разстояние между клиентите, както и служителите ни. Останалите клиенти изчакват на входа пред търговския обект.

Разстоянието между клиента и обсужващия служител е минимум 2 метра, с цел да се осигури безопасно разстояние между хората и да се избегне предаване на инфекцията.

В търговските обекти се извършва дезинфекция задължително след всеки клиент. Дезинфекцират се дръжките, плотове и се проветрява помещението. Дезинфекцират се монитори, компютри, касови апарати, витрини и др. повърхности с подходящ дезинфектант.

В търговските обекти е задължително да се работи с ръкавици и предпазни маски.

След приключване на работния ден се прави щателна дезинфекция на цялото помещение, за да бъде подготвено за следващия работен ден.

Клиенти, с грипоподобни симптоми – кашлица, температура и др. да не посещават търговските обекти на Фуго ООД. Ако имат нужда от нашите услуги, моля да използват телефоните за връзка със съответния търговски обект, имейл или сайта на фирмата.

Препоръки за лична хигиена и предпазване от COVID-19

  • Често и продължително миене на ръцете. Винаги измиването да е със сапун, независимо дали след това се използва дезинфектант.
  • Да се избягва да се пипат нос, очи, уста.
  • Спазване на дистанция
  • Ограничаване на социалните контакти. В случай на необходимост да се спазва разстояние от поне 2 метра между хората.
  • При симптоми- кашлица, температура, затруднено дишане и др. грипоподобни симптоми потърсете медицинска помощ или направете консултация със медицински специалист.

Останете здрави и позитивни,
Ръководството на ФУГО ООД.

Фирмени магазини

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 12 303