Вход в системата: Потребител: Парола:
0700 12 303 На цената на градски разговор
Внос от Англия и Германия

Внос от Англия и Германия

2004-06-02
През 2004г. ФУГО сключва договори с едни от водещите фирми в Англия и Италия, занимаващи се с автоелектроника.

MOBILETRON – Англия е производител с двадесет и осем години професионален опит в производството на качествени резервни части за стартери и алтернатори. Фирмата произвежда над две хиляди артикула и изнася в над сто и петдесет държави в Европа и света.

Запалителни бобини, комутатори, реле-регулатори, токоизправители, диоди, диодни блокове, диодни триа, ламбда сонди и други.

ORME – Италия е производител със седалище в Парма, Италия. Фирмата е специализирана в производството на резервни части за всички видове стартери и алтернатори. Качеството е без конкуренция, което ни кара да се доверим изцяло на ORME. Продуктовата гама се състои от над 2000 артикула, изцяло произведени и разработени от ORME.

Стартери, алтернатори, ротори, статори, статорни намотки и реле-регулатори.

ERA S.R.L – Италия е фирма основа през 1983г. С течение на времето, през 2001г. фирмата получава сертификат за качество EN ISO 9001:2000. Сега продуктите на ERA S.R.L се изнасят в над седемдесет държави по света. Резервните части, които предлага фирмата, са свързани с електрониката в автомобила, запалването и бензиновата система.

Стартери, алтернатори, бендикси, включватели, реле-регулатори, датчици АБС, датчици температура, датчици колянов вал, датчици разпределителен вал, мап сензори, дебитомери, запалителни бобини, клемореди, бутони аварийни, бутони ел.стакла, превключватели за светлини, превключватели за мигачи, шайби за алтернатори, релета, егр клапани, моторчета за празен ход, стоп машинки и други.

Фирмени магазини

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 12 303