Вход в системата: Потребител: Парола:
Надеждни решения за Вашия старт 0700 12 303 На цената на градски разговор

Модели DE TOMASO

Марка Модел Година на производство
DE TOMASO BIGUA 01.1996 - 12.2002
DE TOMASO DEAUVILLE 01.1972 - 12.1986
DE TOMASO GUARA 01.1993 - 12.2004
DE TOMASO GUARA Barchetta 01.1993 - 12.2004
DE TOMASO LONGCHAMP 04.1972 - 01.1985
DE TOMASO LONGCHAMP кабриолет 04.1972 - 09.1979
DE TOMASO PANTERA 01.1971 - 10.1997

Фирмени магазини

НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 12 303